Atleta Bianca Ghelber a câştigat, sâmbătă seară, etapa de la Madrid din cadrul World Athletics Continental Tour – silver şi astfel şi-a îndeplinit baremul pentru Campionatele Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bianca Ghelber, antrenată de Mihaela Melinte şi legitimată la SCM Bacău/Steaua Bucureşti, a avut cea mai bună aruncare personală a sezonului, 73.80 metri, cu care s-a impus în reuniunea de la Madrid.

”Campioana europeană en-titre şi-a îndeplinit astfel baremul pentru Campionatele Mondiale, programate în a doua jumătate a lunii august, la Budapesta”, a transmis FR Atletism.

Totodată, prezent în aceeaşi competiţie, Andrei Rareş Toader (Dinamo Bucureşti, antrenor Nicoleta Grasu) s-a clasat pe locul cinci la aruncarea greutăţii, cu 20,45 metri. Prima poziţie a revenit jamaicanului Rajindra Campbell, cu 22,22 m.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.