Clubul Atletico Madrid a anunţat că doi dintre componenţii delegaţiei pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care vor fi găzduite de Lisabona, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi componenţii echipei şi ai delegaţiei au fost testaţi sâmbătă, la baza sportivă a clubului spaniol, conform protocolului UEFA pentru sferturile LC. “Dintre rezultatele aflate astăzi două sunt pozitive. Cei doi sunt la domiciliile lor în izolare”, se arată în comunicatul grupării madrilene.

Atletico Madrid a anunţat autorităţile sanitare spaniole şi portugheze, UEFA, federaţia spaniolă, federaţia portugheză şi Consiliul Superior al Sportului. S-a activat protocolul pentru astfel de cazuri, astfel că toată delegaţia trebuie să fie testată din nou, precum şi persoanele care au fost apropiate celor testaţi pozitiv. Acest lucru duce la schimbări în programul antrenamentelor şi al deplasării şi şederii echipei la Lisabona.

Echipa Atletico Madrid are programată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor confruntarea cu formaţia Leipzig, în data de 13 august, pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.