Atletico Madrid a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), pe Real Sociedad, în etapa a XXXVI-a a campionatului spaniol LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Carrasco '16, Correa '20 / Zubeldia '83.

În clasament, cu două etape înaintea finalului sezonului, Atletico Madrid ocupă locul 1, cu 80 de puncte, urmată de Barcelona, 76 de puncte, şi Real Madrid, 75 de puncte. Real joacă, joi, în această etapă, în deplasare, cu Granada. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tot miercuri, FC Sevilla a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Valencia (En Nesyri '66), şi andaluzii ocupă locul 4, cu 74 de puncte.

Real Sociedad este pe locul 5, cu 58 de puncte.

Atletico Madrid mai are de jucat în acest sezon cu Osasuna (locul 11), acasă, duminică, şi cu Real Valladolid (locul 18), la 23 mai, în deplasare.

Dacă Real Madrid nu câştigă, joi, cu Granada, Atletico poate deveni campioană, duminică, dacă se impune în faţa formaţiei Osasuna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.