Hugo Vieira, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru echipa Hokkaido Sapporo, în prima ligă japoneză, a semnat un contract cu FC U Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul portughez are peste 284 meciuri jucate în carieră şi 105 goluri marcate în campionatele primelor ligi din Portugalia, Serbia, Rusia şi Japonia.

Jucătorul de 32 de ani a trecut, printre altele, pe la echipe ca Benfica Lisabona, Gil Vicente, Sporting Gijon, Braga, Torpedo Moscova, Steaua Roşie Belgrad, Yokohama F Marinos şi Sivasspor.

La ultima echipă, Hokkaido Sapporo, el nu a jucat decât trei meciuri. Cele mai bune perioade din carieră le-a avut la Gil Vicente, 113 meciuri şi 33 de goluri, la Yokohama F Marinos, 82 de meciuri şi 40 de goluri, şi la Steaua Roşie Belgrad, 51 de meciuri şi 28 goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.