Astra Giurgiu a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (3-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Montini '4, Budescu '38, Romeo '43 (p).

1-0, min. 4. Budescu i-a pasat lung, din propria jumătate, lui Montini, care a dejucat pasul la ofsaid al oaspeţilor şi a scăpat singur cu Buzbuchi, mârcând cu un şut la colţul lung;

2-0, min. 38: Portarul Buzbuchi a pasat greşit la Montini, care i-a trimis mingea in careul mic lui Budescu, iar mijlocaşul a marcat în poarta goală;

3-0, min. 43: Budescu a centrat din corner, de pe partea stângă, şi Roberto Romeo a deviat cu piciorul balonul în propria poartă.

Au evoluat următoarele formaţii:

Astra: Lazar - David Bruno (Găman '46), Hugo Filipe, Graovac, Radunovici - Crepulja - Merloi (Stahl '68), Canadija (Moise '51), Budescu, Riza (V. Gheorghe '16) - Montini (Azulay '69). Antrenor Eugen Negoe;

Gaz Metan: Buzbuchi - Butean Larie, Baco, Romeo - Alceus (Chamed '73), Horj - Ciocan (Valente '17), Pambou (Deaconu '46), Horşia - Cardoso (Sambu '73). Antrenor Jorge Costa.

Cartonaşe galbene: Merloi '40, Canadija '44, Sousa '80 / Horj '15, Alceus '29, Larie '75.

Arbitri: Lucian Rusandu - Bucsi Imre-Laszlo, Stelian Slabu - Iulian Dima;

Observator de arbitri: Constantin Ştefan.

În urma acestui succes, Astra urcă de pe locul 14 pe 13, cu 13 puncte. Gaz Metan coboară de pe locul 14 pe 13, având tot 13 puncte.

Lider este CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte, echipă urmată de FCSB, cu 30 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 27 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.