Astra şi FCSB se vor întâlni, la Giurgiu, în prima etapă a sezonului 2020/2021, s-a stabilit, joi, în urma tragerii la sorţi a programului Ligii I care a avut loc la sediul LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul primei etape este următorul:

Academica Clinceni - CFR Cluj;

FC Dinamo - FC Hermannstadt;

Poli Iaşi - Chindia;

FC Argeş - FC Botoşani;

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaş;

FC Viitorul - UTA;

Astra Giurgiu - FCSB;

Sepsi Sântu Gheorghe - CS Universitatea Craiova.

Meciurile se vor juca în parioada 21-24 august.

La această ediţie a Ligii I vor participa 16 echipe, faţă de 14 sezonul trecut, după o decizie a Comitetului Eecutiv al FRF. Toate cele 14 echipe de anul trecut s-au menţinut, în plus promovând UTA şi FC Argeş.

Sezonul regulat va avea 30 de etape, primele şase clasate se califică în play-off, cu jocuri tur-retur, ultimele zece formaţii vor juca în play-out, câte nouă meciuri, respectiv o singură manşă.

Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 şi locul 2 din grupa de play-out. Câştigătoarea va avea şansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa, pentru a stabili formaţia care va juca în UEFA Europa League / UEFA Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.