Clubul Astra Giurgiu, care s-a despărţit de tehnicianul Bogdan Andone, a anunţat, joi seară, că de pregătirea echipei se vor ocupa Alexandru Radu, Bogdan Pârvu, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Lotul Astrei pregăteşte meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari, în speranţa obţinerii primei victorii din acest sezon, luându-se decizia unor schimbări la nivelul staff-ului tehnic. Astfel, de pregătirea echipei noastre se vor ocupa antrenorii Alexandru Radu, Bogdan Pârvu, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag. Alexandru Radu şi Bogdan Pârvu au mai lucrat la echipa noastră, alături de Edi Iordănescu, la ultima participare europeană pentru Astra, în timp ce Carmel Bărbulescu se va ocupa în paralel şi de pregătirea ”satelitului” Astra II”, este comunicatul de pe site-ul oficial al grupării Astra.

Bogdan Andone a fost demis de la Astra Giurgiu ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.