Echipa engleză Aston Villa este gata să ofere peste o sută de milioane de euro pentru doi jucători: Ferran Torres (FC Barcelona) şi Dusan Vlahovic (Juventus Torino), susţine cotidianul spaniol Marca în ediţia sa de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aston Villa s-a înţeles deja cu Mateu Alemany, directorul sportiv de la FC Barcelona, care va ajunge la Birmingham la 1 iulie, iar acum încearcă două lovituri pe piaţa transferurilor. Cotidianul spaniol Marca a scris vineri că Aston Villa va face o ofertă de 55 de milioane Barcelonei pentru atacantul Ferran Torres, suma urmând să fie mărită până la 65 de milioane prin diverse bonusuri. Antrenorul lui Aston Villa îl vrea pe Torres pentru că acesta are deja o experienţă în Premier League, unde a evoluat pentru Manchester City.

Al doilea jucător aflat în vizorul grupării din Birmingham este atacantul sârb al lui Juventus, Dusan Vlahovic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.