Astona Villa şi Fulham vor disputa, la 26 mai, pe Stadionul Wembley, finala play-off-ului pentru promovarea în Premier League. Odată cu accederea în prima ligă, învingătoarea acestui meci îşi va asigura venituri de cel puţin 175 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În semifinalele play-off-ului, Fulham, locul 3 în Championship, după 46 de etape, a trecut, cu 2-1 la general, după 0-1 în deplasare şi 2-0 acasă, de Derby County (locul 6).

Aston Villa, locul 4 în liga a doua, a învins, cu scorul general de 1-0 (1-0 în deplasare şi 0-0 acasă) pe Middlesbrough (locul 5).

În cazul unui succes în finală, Aston Villa va reveni în Premier League după doi ani, iar Fulham, în aceeaşi situaţie, după patru ani.

În acest sezon, Wolverhampton (locul I) şi Cardiff City (locul 2) au obţinut promovarea directă în Premier League. Au retrogradat din primul eşalon Swansea, Stoke City şi West Bromwich Albion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.