Peluza Sud, celebra Südtribune, a stadionului Signal Iduna Park, unde joacă Borussia Dortmund, ar trebui să fie plină de copii la meciul cu VfL Wolfbsurg, din Bundesliga, susţin mai multe asociaţii germane, citate de L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa germană susţine însă că este foarte puţin probabil ca federaţia să fie de acord cu această propunere.

Borussia Dortmund a fost amendată cu 100.000 de euro, iar Sudtribune a fost închisă pentru o partidă, ca urmare a incidentelor produse de fani la meciul cu RB Leipzig, din 4 februarie.

Un grup de suporteri ai echipei RB Leipzig, între care se numărau şi femei şi copii, a fost atacat cu pietre la Dortmund de fani ai Borussiei, în faţa arenei Signal Iduna Park. Zece suporteri au fost răniţi.

La meciul cu RB Leipzig, câştigat de Borussia Dortmund cu scorul de 1-0, au asistat 81.630 de spectatori. Dintre aceştia, 8.500 au fost fani ai echipei oaspete.

Poliţiştii au arestat 28 de persoane pentru posesie de materiale explozibile, violenţe şi tulburarea ordinii publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.