Echipa ASA Târgu Mureş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I, în care gazdele au ratat un pşenalti, iar ilfovenii au terminat partida cu doi fotbalişti mai puţin pe teren şi cu un jucător de câmp în poartă după eliminarea lui Bălgrădean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de G. Mureşan '11 din penalti şi Ciolacu '87, în timp ce pentru oaspeţi a înscris V. Alexandru, în minutul 84.

1-0: Mureşan, care astăzi a împlinit 35 de ani, a transformat penaltiul acordat de arbitrul George Găman pentru un fault în careu comis de Bălgrădean asupra lui Bâtfoi.

În minutul 76, Bălgrădean a primit al doilea cartonaş galben pentru faultul în careu asupra lui Ciolacu şi a fost eliminat. Antrenorul Dan Alexa, care a fost şi el eliminat la această fază, făcuse toate modificările astfel că în poartă a intrat Albu. Fundaşul Concordiei, Ştefan Bărboianu, a fost accidentat de Bălgrădean la faza penaltiului şi a fost scos cu targa de pe teren, iar ilfovenii au evoluat cu doi jucători mai puţin pe teren. Mureşan a ratat lovitura de pedeapsă trimiţând mingea în bară.

1-1: Albu a degajat un balon, Marius Constantin l-a protejat, Pap a respins greşit şi Valentin Alexandru a înscris în poarta goală cu un şut din prima de la 30 de metri.

2-1: Nicoliţă a centrat din partea dreaptă, defensiva oaspeţilor nu a reuşit să respingă şi Ciolacu a stabilit scorul fnal cu un şut din 8 metri.

ASA Târgu Mureş: Pap - Velayos, Rougkalas, M. Constantin, Mendy (E. Dică '70) - Nicoliţă, G. Mureşan, Gorobsov (Ferfelea '90), C. Rus - Ciolacu - Bâtfoi (Lemnaru '80). Antrenor: Ilie Stan.

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Bărboianu, Melinte, Bejan, D. Popescu - R. Costin (Răsdan '46), Albu - Serediuc, Herea, Ciobanu (V. Munteanu '46) - Răducanu (V. Alexandru '60). Antrenor: Dan Alexa.

Cartonaşe galbene: M. Constantin '58, Bâtfoi '61, Gorobsov '62 / Răducanu '7, Bălgrădean '8, '76, Bărboianu '45+1, Răsdan '68, V. Alexandru '88, Melinte '90+3.

Cartonaş roşu: Bălgrădean '76.

Arbitri: George Cătălin Găman (central) - Ovidiu Artene, Mihai Marius Marica (asistenţi) - Laurenţiu Ionaşcu (rezervă).

Observartori: Ioan Onicaş, Iuliuss Nemţeanu.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria fostului fotbalist al Politehnicii Timişoara, Adrian Stoicov, care a încetat din viaţă miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.