Formaţia AS Roma, cu Bogdan Lobonţ rezervă, a învins, duminică, scor 2-0, echipa lui Ştefan Radu, Lazio Roma, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului Italiei. AS Roma va juca joi cu Astra Giurgiu, în grupele Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Strootman '64 şi Nainggolan '77.

După ce a înscris, Kevin Strootman s-a bucurat alături de colegii săi, însă apoi l-a stropit cu apă pe Danilo Cataldi, rezervă a echipei Lazio care se încălzea pe margine.Cataldi a reacţionat prinzându-l pe Strootman de tricou din spate şi trăgându-l. Cataldi a primit cartonaş roşu pentru acest gest, iar Strootman a primit cartonaş galben.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ştefan Radu a jucat pe toată durata partidei.

AS Roma a evoluat în următoarea formulă: Szczesny - Rüdiger, Manolas, Fazio, Emerson - De Rossi - Bruno Peres (Juan Jesus '90+3), Strootman, Nainggolan, Perotti - Dzeko.

Tot duminică, Pescara şi Cagliari au remizat, scor 1-1, Sampdoria a învins Torino, scor 2-0, şi Sassuolo s-a impus cu 3-0 în faţa formaţiei Empoli.

Echipele Astra Giurgiu şi AS Roma se vor întâlni, joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, în ultima etapă a grupei E a Ligii Europa.

Înaintea ultimei etape, AS Roma şi Astra se află pe primele două poziţii în clasamentul grupei, cu 11 puncte, respectiv 7 puncte. Locul trei este ocupat de Austria Viena, cu cinci puncte, iar pe ultima poziţie se află Viktoria Plzen, cu trei puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.