AS Monaco se află în căutarea unor întăriri în ultima parte a perioadei de transferuri şi doreşte achiziţionarea mijlocaşului român al echipei Standard Liege, Răzvan Marin, a scris France Football.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, vicecampioana Franţei îl urmăreşte cu atenţie pe Răzvan Marin şi ar putea să-l cumpere acum, dar să îl mai lase un sezon împrumut la Standard.

În vârstă de 22 de ani, internaţionalul român este la Standard din ianuarie 2017, iar în campionatul trecut a marcat şase goluri şi a oferit 12 pase decisive. El mai are contract cu vicecampioana Belgiei până în vara anului 2021.

Răzvan Marin a jucat tot meciul, sâmbătă, în victoria obţinută de Standard, cu 3-0 (0-0), în deplasare, cu Lokeren, în etapa a IV-a a campionatului belgian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.