Formaţia AS Monaco a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Girondins Bordeaux, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Franţei, în care Radamel Falcao a înscris de trei ori. Startul partidei a fost amânat cu o jumătate de oră din cauza unor accidente pe podul Aquitaine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Falcao a marcat în minutele 4, 50 şi 63, ultimul gol din penalti. Primul gol al oaspeţilor a fost înscris de Sidibe, în minutul 2.

În minutul 68, de la Bordeaux a fost eliminat Ounas. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partida, programată iniţial la ora locală 17.00, a început la ora 17.30, startul fiind amânat din cauza a două accidente pe podul Aquitaine. Organizatorii au obţinut amânarea startului pentru ca fanii să poată ajunge la stadion. 

Tot sâmbătă, Olympique Marseille s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa echipei Dijon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.