Artişti lirici din cadrul proiectului “Take a Opera Break” le-au cântat, joi, jucătorilor şi stafului echipei Hermannstadt, în incinta stadionului din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi tenori, trei soprane şi un pianist au interpretat de pe pista de atletism, sub privirile fotbaliştilor, arii celebre, dar şi piesa “We are the champions”.

“S-au scurs momente emoţionante astăzi pe Stadionul Municipal Sibiu! Fotbaliştii şi stafful A.F.C.Hermannstadt au primit o vizită surpriză din partea artiştilor lirici din proiectul ,,Take an Opera Break”, #SibiuOperaFestival. Doi tenori, 3 soprane şi un pianist au susţinut un intermezzo muzical cu arii celebre, pe pista de atletism. De cealaltă parte, pe gazon, publicul format din Ruben Albes & co a reacţionat aşa cum veţi putea observa în clip”, se arată pe pagina de Facebook a clubului de fotbal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.