Clubul Arsenal Londra a încheiat un contract de sponsorizare cu Adidas, în valoare de 300 de milioane de lire sterline (341 de milioane de euro), valabil de la 1 iulie 2019, pentru cinci ani, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea londoneză pune astfel capăt unei colaborări de cinci ani cu Puma, care le oferea "tunarilor" 30 de milioane de lire sterline pe an.

Arsenal revine la tricourile Adidas după 25 de ani.

Cel mai mare contract de sponsorizare din Premier League îl deţine Mancheter United, care primeşte, tot de la Adidas, 75 de milioane de lire sterline pe an. Pe locul al doilea se află Chelsea cu Nike şi Arsenal, cu câte 60 de milioane de lire sterline pe an.

Puma îi va "îmbrăca" din sezonul viitor pe jucătorii de la Manchetser City, pentru 50 de milioane de lire sterline pe an. City are contract în acest moment cu Nike.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.