Portarul lituanian Giedrius Arlauskis a declarat, duminică seară, că jucătorii de la CFR Cluj au muncit din greu pentru titlul din Liga I şi a lăsat să se înţeleagă că va pleca din campionatul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am muncit din greu pentru acest titlu, sunt la al patrulea în România, aici mă opresc, cred că ţara asta minunată şi fotbalul românesc mi-au dat tot. A fost un an greu, cu tensiune, cu mult stres, încă nu mă pot bucura ca lumea", a afirmat Arlauskis la Digisport.

Arlauskis este al României cu Unirea Urziceni şi FCSB şi de două ori cu CFR Cluj.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova. Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018. A marcat Culio '12 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.