Echipa naţională de futsal a Argentinei a câştigat în premieră Cupa Mondială, după ce a învins, sâmbătă, la Cali (Columbia), cu scorul de 5-4 (2-1), reprezentativa Rusiei, în finala competiţiei, informează site-ul oficial al FIFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile argentinienilor au fost marcate de Vaporaki -2, Cuzzolino şi Brandi - 2, în timp ce pentru ruşi au înscris Eder Lima - 3 şi Liskov.

În finala mică, selecţionata Iranului a trecut, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, de formaţia Portugaliei. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2. Pentru iranieni au marcat Kazemi şi Javid, în timp ce pentru portughezi a înscris Cardinal de două ori.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat căpitanul echipei Argentinei, Wilhelm. Golgheterul competiţiei a fost portughezul Ricardinho, cu 12 reuşite.

Primele şapte ediţii ale Cupei Mondiale au fost câştigate de Brazilia (1989, 1992, 1996, 2008 şi 2012) şi Spania (2000 şi 2004).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.