Împrumutu lui Arda Turan la Istanbul Basaksehir s-a încheiat, marţi, la cererea jucătorului turc. Astfel, mijlocaşul revine la FC Barcelona, unde mai are contract până la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Istanbul Basaksehir, el a jucat 12 meciuri.

În septembrie, Arda Turan  a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare după altercaţia avută într-un local, urmată de o bătaie cu Berkay, un cântăreţ popular în Turcia, în octombrie 2018.

În vârstă de 32 de ani, Arda Turan risca 12 ani de închisoare, însă în cele din urmă a primit o pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. El nu va merge la închisoare decât dacă va mai comite o infracţiune în următorii cinci ani.

Incidentul cu solistul a avut loc într-un local din Istanbul, iar Arda Turan i-ar fi făcut avansuri soţiei lui Berkay. Bătaia a început după ce acesta din urmă i-a reproşat jucătorului atitudinea. Turan l-a lovit în faţă pe Berkay, care a ajuns la spital, unde a fost operat la nas.

Potrivit CNN Turk, Turan ar fi mers la spital, pentru a-i cere iertare lui Berkay, iar acolo i s-ar fi descărcat accidental pistolul pe care fotbalistul îl purta la el.

Turan a fost inculpat pentru hărţuire sexuală, deţinere ilegală de armă şi agresiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.