Comisia de Arbitri a Confederaţiei de Fotbal din America de Sud (Conmebol) a anunţat suspendarea a trei arbitri pentru "greşeli grave" comise în timpul unui meci din Copa Libertadores, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, echipa paraguayană Cerro Porteno s-a confruntat cu Fluminense, în optimile de finală ale Copei Libertadores, meci câştigat de brazilieni, cu 2-0.

După această partidă, arbitrii chilieni Eduardo Gamboa şi Cesar Deischler, ambii responsabili VAR, şi argentinianul Julio Fernandez, arbitru asistent, au fost sancţionaţi pentru grave greşeli.

Comisia a considerat că arbitrii au refuzat, în mod greşit, pentru ofsaid, primul gol al meciului, marcat de atacantul echipei paraguayane Mauro Boselli, în minutul 42. 

Conducerea clublui Cerro Porteno au cerut chiar, într-o scrisoare către Conmebol, anularea meciului, dar fără rezultat.

Golurile au fost marcat în repriza a doua, de Nene '49 şi Egidio '61.

Meciul de la Asuncion a contat pentru prima manşă a optimilor de finală ale Copei Libertadores. Returul va avea loc la Rio de Janeiro, la 20 iulie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.