Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris se vor baza pe o echipă de 30.000 de voluntari, iar pentru Jocurile Paralimpice vor fi mobilizaţi 15.000 de voluntari, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 20% dintre voluntari provin din ţări străine, fiind selectaţi dintr-un total de 300.000 de candidaţi. Cu toate acestea, procesul de verificare nu a fost încă finalizat, a precizat Paris 2024.

La Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 au fost 70.000 de voluntari, în timp ce Tokyo plănuia să aibă 110.000 de voluntari înainte de pandemia COVID-19.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"Numărul de voluntari mobilizaţi pentru JO de la Paris 2024 este în concordanţă cu nevoile şi proiectul nostru, cu scopul de a le oferi voluntarilor o misiune reală şi de a-i face să se simtă utili", a precizat Paris 2024 într-un comunicat remis Reuters.

"Dimensiunea programelor de voluntari depinde de numărul de locuri de competiţie operate şi de numărul de sporturi din programul JO - care se poate schimba de la o ediţie la alta."

Programul voluntarilor debutează sâmbătă cu Convenţia voluntarilor de la Paris La Defense Arena, cu o prezentare a preşedintelui Paris 2024, Tony Estanguet, şi cu dezvăluirea uniformelor pe care le vor purta în timpul JO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.