Antwerp ar putea pierde la masa verde meciul cu Waasland-Beveren, pe care l-a câştigat cu 4-1, pe teren propriu, din cauza unei erori comise de antrenorul Ladislau Boloni, informează presa belgiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Boloni a făcut o schimbare, în minutul 76, introducându-l pe teren pe tânărul de 17 ani Robbe Quirynen în locul portughezului Aurelio Buta.

Însă jucătorul belgian, aflat la debutul său ca profesionist, nu era trecut pe foaia oficială de joc, iar regulamentul este clar în această privinţă: echipa care foloseşte un fotbalist ce nu se află pe foaia oficială de joc va pierde meciul la masa verde.

Potrivit sofoot.com, conducerea clubului Waasland-Beveren va sesiza Comisia de displină a federaţiei belgiene de fotbal, care va decide în acest caz.

Het Laatste Nieuws scrie că şi arbitrul Alexandre Boucaut a trecut în raportul său absenţa lui Quirynen de pe foaia de joc.

Greşeala ar fi fost comisă prin faptul că lista oficială a jucătorilor ar fi fost pur şi simplu copiată după cea din prima etapă, fără modificările necesare.

În Belgia, echipe pierd cu 5-0 meciurile la masa verde.

Formaţia Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Waasland-Beveren, într-un meci din etapa a doua a campionatului Belgiei.

Au marcat Mbokani ‘3, ’69, Refaelov ’32 şi Buta ’50 pentru învingători, respectiv Verreth ’42 pentru oaspeţi.

Echipa lui Boloni ocupă locul doi în clasament, cu şase puncte, la egalitate cu liderul FC Bruges şi cu următoarele trei clasate, diferenţa fiind făcută de golaveraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.