Spaniolul Xabi Alonso şi-a prelungit contractul de antrenor la Bayer Leverkusen, noul acord fiind pentru încă doi ani, până în 2026, a anunţat vineri clubul german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul jucător al echipelor Real Madrid, Liverpool şi Bayern Munchen a preluat conducerea tehnică a formaţiei Leverkusen în octombrie anul trecut, când clubul se afla în lupta pentru retrogradare.

El a condus clubul pe locul şase în campionatul german şi în semifinalele Ligii Europa. În comunicatul de presă al clubului, Xabi Alonso a mulţumit "Bayer pentru încrederea acordată".

"Vreau să ajung şi mai sus, la fel şi clubul. Vom continua pe acest drum cu determinare", a adăugat antrenorul în vârstă de 41 de ani.

Leverkusen, care a învins miercuri seara pe Stade Velodrome cu 2-1 echipa Olympique Marseille într-un meci amical, l-a recrutat pe mijlocaşul internaţional elveţian al lui Arsenal, Granit Xhaka, în perioada de transferuri din vară şi l-a lăsat pe atacantul internaţional francez Moussa Diaby să plece la Aston Villa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.