Antrenorul Paulo Autuori şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă, contractul cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, la care evoluează trei jucători români, Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezilierea contractului s-a făcut la cererea tehnicianului brazilian, care a invocat motive personale, informează site-ul clubului de la sud de Dunăre.

Totuşi, Autuori nu va pleca imediat. El va mai sta pe banca tehnică a echipei la derbiul cu Levski Sofia, din 20 octombrie, de la Razgrad, apoi va părăsi Bulgaria.

Locul său va fi luat de Antoni Zdravkov, 54 de ani, secundul brazilianului şi fost selecţioner al naţionalei bulgare de tineret. Zdravkov va debuta la meciul din deplasare cu AEK Larnaka din Liga Europa, întâlnire programată la 25 octombrie.

Paulo Autuori, 62 de ani, era în funcţie din iunie 2018. Sub conducerea lui, Ludogoreţ a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar a prins totuşi un loc în grupele Ligii Europa.

După o lungă perioadă, Ludogoreţ nu mai domină campionatul. Echipa celor trei români este pe poziţia secundă în clasament, cu 26 de puncte, la două puncte de liderul Levski Sofia, după 11 etape.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.