Hein Vanhaezebrouck, antrenorul formaţiei Anderlecht, la care evoluează Alexandru Chipciu, a declarat despre Ricardo Sa Pinto, omologul său de la Standard Liege, echipă la care evoluează Răzvan Marin, că nu îi mai este coleg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sa Pinto nu îmi este coleg. Nu îmi mai este de mult timp. El face război cu fiecare antrenor la conferinţele de presă, a fost trimis în tribună de patru ori, a jucat teatru la meciul cu Anderlecht din cupă, a fost suspendat de mai multe ori şii- a insultat familia asistentului meu Belhocine în toate felurile. În 20 de ani, nu am mai întâlnit aşa ceva. Am avut numeroase discuţii cu Preud'homme, Dury sau Maes, dar întotdeauna cu respect reciproc. Nu regret decât un singur lucru, că am spus că în două săptămâni nu o să mai fie acolo", a declarat tehnicianul lui Anderlecht, potrivit dhnet.be.

Portughezul este un tip coleric şi a intrat în conflict cu mai mulţi tehnicieni din campionatului belgian, inclusiv cu Ladislau Boloni, care a afirmat că diferenţa dintre Dumnezeu şi Sa Pinto este că Dumnezeu nu vrea să fie Sa Pinto.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.