Clubul francez RC Strasbourg a anunţat marţi încheierea colaborării cu antrenorul echipei, Frederic Antonetti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frederic Antonetti a preluat echipa în luna februarie 2023 şi a salvat-o de la retrogradare, iar despărţirea dintre tehnician şi club se produce în contextul reorganizării legate de achiziţia RC Strasbourg de către consorţiul american BlueCo.

„Frederic a avut o misiune şi a îndeplinit-o perfect”, a spus Marc Keller, preşedintele grupării din Strasbourg, în comunicatul de presă publicat de club. „Sezonul a fost greu şi ne-am lăsat puţin timp să respirăm. Frederic a făcut o treabă foarte bună şi vreau să-i mulţumesc. Dar acum începe un nou ciclu şi sunt convins că este mai bine să ne oprim aici. Ambele părţi au căzut de acord. Prin urmare, am consemnat această decizie şi l-am informat pe noul acţionar, care a ratificat-o”, a încheiat Keller.

La rândul său, Antonetti a mulţumit clubului şi suporterilor săi. „Se deschide o nouă eră odată cu sosirea de noi investitori care vor oferi clubului noi resurse. În actuala Ligue 1, aflată în continuă schimbare, le doresc mult succes. Oamenii din Strasbourg o merită”, a declarat Frederic Antonetti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.