Marcelino, antrenorul echipei FC Valencia, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce maşina pe care o conducea a lovit, duminică dimineaţă, un porc mistreţ, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe şoseaua care leagă Logrono de Bilbao. Tehnicianul se îndrepta către locuinţa sa din Asturia, pentru a petrece Crăciunul în familie, când un mistreţ a traversat drumul. Marcelino nu a putut evita impactul şi a ajuns apoi la spital. Din fericire, antrenorul a părăsit destul de repede unitatea medicală.

FC Valencia a pierdut, sâmbătă, scor 0-1, derbiul local cu Villarreal, disputat pe teren propriu, în etapa a XVII-a a campionatului spaniol. Valencia este pe locul al treilea în clasament, cu 34 de puncte, după FC Barcelona, 45 de puncte, şi Atletico madrid, 36 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.