Antrenorul Javi Gracia a fost dat afară de la conducerea echipei Valencia, după înfrângerea suferită, duminică, în faţa FC Barcelona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Valencia CF l-a informat pe Javi Gracia despre demiterea sa din funcţia de antrenor al primei echipe. Clubul doreşte să-i mulţumească public pentru munca şi dedicaţia sa în aceste luni în care s-a aflat la conducere şi îi urează succes în viitor. Salvador Gonzalez <Voro> va prelua prima echipă, provizoriu", a scris clubul, într-un comunicat.

Voro, 57 de ani, va asigura interimatul pe banca echipei din Valencia pentru a şaptea oară în carieră. El a fost în aceeaşi situaţie vara trecută, după plecarea lui Albert Celades.

Javi Gracia, în vârstă de 51 ani, a fost numit în funcţie în iulie 2020, când a semnat un contract valabil două sezoane, până la 30 iunie 2022.

El a mai pregătit, printre altele, echipe ca Almeria, Osasuna, Malaga, Rubin Kazan şi Watford.

După a XIV-a înfrângere în LaLiga, Valencia ocupă locul 14, cu 36 de puncte, la şase puncte de Huesca, de pe locul 18, retrogradabil, cu patru etape rămase de jucat în acest sezon.

FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), echipa Valencia, în etapa a XXXIV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Au marcat: Gabriel Paulista '50, Soler '83 / Messi '57, '69, Griezmann '63.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.