Mangerul echipei Fulham, Scott Parker, a intrat în izolare, după ce a fost în contact cu o persoană testată pozitiv cu noul coronavirus, informează theguardian.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parker, care a ieşit negativ la primul test efectuat, va lipsi de pe banca echipei sale la meciul de Boxing Day, cu Southampton.

"Mă simt bine. Bineînţeles că voi face tot ce pot de acasă. Voi fi în dialog constant şi voi avea o linie principală cu banca de rezerve. Voi avea un laptop cu diferite ecrane care arată unghiuri diferite. Fără îndoială, am antrenori minunaţi şi un personal excelent care vor ţine frâiele echipei", a declarat tehnicianul de 40 de ani.

Meciul Fulham - Southampton va avea loc, sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a XV-a a Premier League.

Fulham ocupă locul 18, retrogradabil, cu zece puncte, la două puncte de Brighton, de pe locul 17, care asigură menţinerea în prima ligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.