Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Leo Grozavu, s-a declarat dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi deranjat de faptul că aceştia s-au plâns de căldură la 23 de grade Celsius.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat la Digi Sport despre afirmaţia lui Alexandru Ciucur, care a dat vina pe căldură pentru evoluţia mai slabă, Grozavu a spus: "Când e minus 20 de grade, dăm vina pe frig, când e plus 20, dăm vina pe căldură. E cald, dar ne-am făcut fotbalişti. Facem sărbătorile prin deplasări. Asta e meseria noastră, dacă ne-am făcut fotbalişti, trebuie să ne-o facem bine această meserie, nu să ne plângem de teren, de vreme."

Tehnicianul l-a acuzat pe arbitrul George Găman că nu a dictat un penalti în favoarea echipei sale, după un fault în careu văzut de "două milioane de români".

"Sunt supărat pentru că e foarte greu să aduci lumea la stadion cu astfel de fotbal. E valabil în cazul ambelor echipe. Eu înţeleg presiunea, dar dacă nu putem duce presiunea asta care se creează la un meci de fotbal, înseamnă că ar trebui să ne lăsăm de meserie, cu toţii. A fost un joc urât, cu foarte multe greşeli, fără calitate, fără inimă. Am avut situaţii de a marca, dar şi astea spun multe când nu reuşeşti să marchezi din situaţii clare. Şi un penalti, pe care l-a văzut două milioane de români, mai puţin unul singur. Rea-intenţie, rea-voinţă, nu poţi să spui, chiar de neaşteptat. Se putea schimba soarta jocului la acea fază. N-a vrut George să dea penalti, am mers înainte, am primit gol de începători, după o fază care nu se poate întâmpla nici la copii şi juniori. E bine că am revenit. Dar e mult prea puţin pentru ce am vrut de la jocul ăsta", a spus el.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), partida cu echipa ACS Poli Timişoara, din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I. Joao Diogo a deschis scorul, pentru gazde, în minutul 83, iar Ciucur a egalat după patru minute.

Min. 83, 1-0, Joao Diogo a marcat, după ce Rondon a recuperat o minge la care a ezitat Artean şi a centrat în faţa porţii.

Min. 87, 1-1, Ciucur l-a învins pe Greab, după ce a trimis cu latul în poartă mingea centrată de Bîrnoi.

În minutul 59, jucătorii oaspeţi au cerut lovitură de la 11 metri, după un presupus fault în careul gazdelor asupra lui Maxi Oliva.

În minutul 83, cu puţin timp înaintea deschiderii scorului, Vaşvari (Poli) a trimis balonul în bară, dintr-o lovitură liberă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.