Antrenorul spaniol de atletism Miguel Angel Millan Sagrera a fost încarcerat, luni, fără posibilitatea unei cauţiuni, după noi denunţuri cu privire la abuzuri sexuale împotriva minorilor, informează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Denunţurile sunt legate de cazuri care ar fi avut loc în Tenerife.

În decembrie, Miguel Angel Millan a fost reţinut şi interogat după acuzaţiile aduse de un tânăr de 19 ani, iar Antonio Penalver, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Barcelona, din 1992, a afirmat că a fost abuzat în repetate rânduri de acesta.

Penalver a declarat la poliţia că abuzurile contra lui au început în anii 80, când Milan era preparator fizic, iar agresiunile sexuale au durat mai multe luni, pe când fostul sportiv avea 14 ani.

În vârstă de 66 de ani, Miguel Angel Milan a fost antrenor în cadrul Federaţiei Spaniole de Atletism până în noiembrie, când a plecat de la forul de la Madrid, după ce conducătorii au aflat de acuzaţiile care i se aduc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.