Antrenorul Darren Cahill, care a pregătit-o şi pe Simona Halep, a întrerupt colaborarea cu sportiva americană Amanda Anisimova. El a spus că este epuizat şi se luptă cu regulile stricte de carantină din Australia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După primul antrenament de la Indian Wells, Darren Cahill i-a spus Amandei Anisimova că a ajuns într-un punct în care nu crede că mai poate exista progres şi că este epuizat, astfel că nu mai este capabil să o însoţească în circuit. El a întrerupt brusc colaborarea", a scris jurnalistul Ben Rothenberg, de la New York Times, pe Twitter.

Ulterior, Rothenberg a afirmat că australianul i-a spus că decizia nu a avut nimic de a face cu Anisimova."Mi-a spus că îi este foarte greu cu regulile stricte de carantină din Australia. Cahill mi-a confirmat că va reveni în scurt timp în Australia, pentru a se odihni. Anisimova continuă la Indian Wells cu Hleb Maslau şi Rob Brandsma în staf", a mai scris Ben Rothenberg.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.