Antrenorul Andre Villas-Boas a ameninţat un jurnalist al publicaţiei La Provence, după ce echipa lui, Olympique Marseille, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu 2-1, de Rennes, în etapa a XV-a din Ligue 1, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc! Continuă tot aşa, te prind eu! Dacă am norocul să te prind o dată... Ţine-o tot aşa, e bine", i-a spus, la conferinţa de presă de după meci, tehnicianul portughez ziaristului, în timp ce l-a bătut pe umăr cu două palme "tari".

Scandalul ar fi "continuat puţin mai departe, douăzeci de minute mai târziu". În afara arenei Roazhon Park, Andre Villas-Boas a încercat să tranşeze disputa cu cel care i-a stârnit furia. Potrivit jurnaliştilor prezenţi, antrenorul secund Ricardo Carvalho a fost cel care şi-a reţinut compatriotul, înainte ca lucrurile să se înrăutăţească după o "scenă foarte tensionată", în care au fost rostite ameninţări şi insulte.

La Provence a descris astfel evenimentele: "Insulte în portugheză, comparaţii dubioase cu excrementele. Villas-Boas a mers chiar mai departe, sub privirile uluite ale mai multor martori. <Dumnezeu îmi va da şansa să te prind într-o zi>, a repetat el".

Ziarul din Marsilia a denunţat "o atitudine intolerabilă, pe care o condamnă cu tărie şi care nu va rămâne fără răspuns". Ceilalţi ziarişti prezenţi la stadion au raportat evenimentele delegatului Uniuni jurnaliştilor sportivi (UJSF) din Franţa.

Jurnalistul vizat de antrenorul supranumit Special 2, după ce s-a aflat mult timp alături de Jose Mourinho, ca secund, a fost autorul mai multor articole cu privire la eşecul clubului din Marsilia în Liga Campionilor şi a scris un editorial critic în dimineaţa meciului de la Rennes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.