Antrenorul secund al Astrei Giurgiu, Ionuţ Stelescu, a declarat, sâmbătă seară, că a auzit în casca arbitrului de rezervă cum arbitrul Sebastian Colţescu a proferat injurii la adresa lui Edward Iordănescu, în momentul în care tehnicianul a fost trimis în tribună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În casca arbitrului de lângă noi s-a auzit înjurătura lui Colţescu. Cum să-ţi fie înjurat antrenorul? Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să aud aşa ceva, nici măcar la liga a patra. Probabil vom ieşi din zona play-off-ului, nu vom mai supăra pe nimeni şi vom fi lăsaţi să jucăm", a declarat Stelescu la Digisport.

Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa de ACS Poli, scor 2-1, în Liga I. Antrenorul giurgiuvenilor Edward Iordănescu a fost trimis în tribune pentru proteste, moment în care i-a arătat mâinile legate arbitrului Sebastian Colţescu. Astra a jucat din minutul 33 cu un om în minus, după eliminarea lui Abang.

Pentru Astra a marcat Balaure '59, iar pentru ACS Poli au înscris Munteanu '37 şi Mailat '71.

Din minutul 33, Astra a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Abang, care a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Croitoru.

La finalul primei reprize, antrenorul Edward Iordănescu a fost primit în tribune pentru proteste, el cerându-i socoteală arbitrului Colţescu pentru că nu a arătat un al doilea cartonaş galben lui Creţu. Antrenorul a refuzat minute bune să părăsească spaţiul tehnic şi i-a arătat lui mâinile legate arbitrului Colţescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.