Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat că rezultatul de egalitate din meciul cu CFR Cluj nu este echitabil şi că echipa lui trebuia să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce comentarii să mai fac? Este un joc pe care meritam să-l câştigăm după aspectul jocului, după ceea ce am arătat pe teren, după numărul de ocazii pe care le-am avut, însă s-a întâmplat să luăm un gol la ultima fază a meciului, practic dintr-o lovitură liberă uşor acordată, din punctul meu de vedere. Asta este, aţi văzut cum a sărit mingea... Rezultatul nu este decisiv în economia clasamentului, se va juca până la final, încercăm să ne agăţăm de fiecare meci şi să scoatem maximum din fiecare meci. Cred eu că rezultatul nu este echitabil. Din păcate, avem probleme cu jucătorii care vin după o perioadă de recuperare, care nu sunt sută la sută refăcuţi. Au mai apărut astăzi încă doi, e suspendat Tănase, vom vedea ce soluţii vom găsi până la meciul de joi, cu FC Botoşani. Asta este, ei au avut două zile în plus de pregătire faţă de noi, trebuie să ne refacem şi să încercăm să ne organizăm cât mai bine. Din cei care sunt accidentaţi şi în procesul de recuperare sper să mai apară un jucător. Cred în continuare în lotul pe care îl am la dispoziţie şi în băieţi. Nu neapărat CFR este favorită la câştigarea campioantului. Au un plus pentru că au şi rezultatul meciului direct, e un egal care îi avantajează, noi trebuie să mergem la ei şi să câştigăm. Mai sunt meciuri, se pot încurca şi ei. La prima vedere, ţinând cont că suntem la jumătatea play-off-ului, ei sunt în faţa noastră şi noi trebuie să venim din urmă, putem spune că sunt, oarecum, cu prima şansă", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

Formaţia FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3.

Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

Clasament: 1. CFR Cluj - 42 de puncte, 2. FCSB - 40 de puncte, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 30, 5. FC Botoşani – 28, 6. Academica Clinceni – 25.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.