Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat că, pentru el, play-off-ul începe odată cu derbiul cu CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate meciurile su fost şi sunt importante, nu doar cele cu o singură echipă. Ţinând cont că întâlnim următoarele trei echipe din spatele nostru în etapele viitoare, pot să spun că începe play-off-ul, de la meciul de mâine. Ne-am pregătit foarte bine. Cred că suntem destul de pregătiţi din punct de vedere fizic şi mental pentru acest joc. Venim după o perioadă bună, cu câteva meciuri în care nu am primit gol, suntem încrezători şi cred că asta o să fie un avantaj în plus pentru noi. Sper să nu fie un complex, ce a fost în trecut este istorie, pe noi ne interesează ceea ce urmează, ceea ce trebuie să facem, şi anume să tratăm jocul cu mare seriozitate, cu mare concentrare şi să încercăm să ne impunem jocul. Ştiu că întâlnim o echipă foarte agresivă, o echipă experimentată, într-o formă bună, dar eu cred că asta ar trebui pentru noi să fie ceva mobilizator. Meciul de mâine este foarte important, ne dorim să câştigăm, am dori să ne desprindem în clasament din punct de vedere al punctelor acumulate, dar acest meci nu este decisiv, mai sunt multe meciuri de jucat şi meciuri grele, atât pentru noi, cât şi pentru adeversara noastră. Se pot întâmpla multe lucruri, ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte şi dacă se poate să terminăm pe primul loc campionatul regulat. Dar o luăm pas cu pas.

(n.r. - despre indisponibilităţile din lotul CFR-ului) Consider că au un lot destul de numeros şi valoros şi cred că absenţa unuia sau altuia dintre jucătorii lor nu ar fi aşa o mare problemă. Au o echipă experimentată, bună, care s-a exprimat foarte bine de fiecare dată când a intrat pe teren.

(n.r. - despre scăderea eficienţei FCSB în faţa porţii) M-a bucurat faptul că ne-am creat mai multe situaţii de a marca. Însă nu am reuşit să marcăm de mai multe ori. Am discutat cu jucătorii, probabil a fost o lipsă de concetrare în anumite momente, pe care trebuie să o eliminăm din jocul nostru pe viitor pentru a ne face jocurile mult mai uşoare.

(n.r. - dacă va fi Coman mai motivat după convocarea la naţională) Motivaţia lui trebuie să vină din faptul că este jucător la această echipă, el este un jucător valoros şi trebuie să demonstreze la fiecare meci. Faptul că a fost convocat la echipa naţională e un lucru îmbucurător pentru el şi asta poate fi o motivaţie în plus. Sper să aibă o evoluţie cât mai bună

(n.r. - depsre faptul că FCSB are zece jucători la naţională şi nu va avea pe cine să antreneze) Vom vedea, acum gândurile mele şi ale noastre sunt la meciul cu CFR Cluj. După aceea vom vedea cu ce jucători ne vom pregăti. Vom mai aduce de la academie, probabil, ne descurcăm", a declarta Petrea.

Partida FCSB - CFR Cluj va avea loc, vineri, de la ora 20.30, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.