Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat, după 2-2, cu Sepsi, că echipa lui va încerca să lupte până la capătul campionatului pentru titlu, chiar dacă rivala CFR Cluj poate deveni campioană etapa viitoare, cu o victorie la Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o dezamăgire că nu am reuşit să câştigăm. În condiţiile în care până acum depindeam de noi, de rezultatele naostre, aveam nevoie de victorie în această seară, dar din păcate nu am reuşit-o şi şansele noastre pentru câştigarea acestui titlu depind de jocul adversarilor noştri. Mă bucură, totuşi, faptul că am reuşit să revenim de la 0-2, nu am cedat şi am reuşit să egalăm, însă dezamăgirea este mare pentru că ne aşteptam, ne doream să câştigăm în această seară. (n.r. - despre faptul că la fiecare meci pierde câte un jucător) Explicaţii nu pot să găsesc momentan, poate or fi şi subiective şi obiective, dar cert este că am avut multe probleme şi ceva nu e în regulă, probleme mai vechi, care au recidivat, de exemplu şi în această seară la Ovidiu Popescu. Vom vedea cât de grav este. Nu ne aşteptam să iasă în minutul 47. Problema asta cu jucătorii accidentaţi ne-a dat un pic planurile peste cap, ritmul nostru de joc şi nu am mai avut acea constanţă în evoluţii şi în rezultate pozitive. Noi încercăm să luptăm până la capăt, atât timp cât avem şanse matematice luptăm până la capăt cu cine putem şi cu cine mai avem la dispoziţie şi vom vedea desfăşurarea celorlalte partide şi ce se va întâmpla. (n.r. - de ce l-a schimbat pe Dragoş Nedelcu a doua oară consecutiv în minutul 30) Nu neapărat (n.r. - că l-a deranjat ceva la el), astăzi chiar a acuzat şi o problemă medicală iarăşi, la el e ceva mai vechi, văd că încă nu e complet refăcut şi astea au fost motivele. (n.r. - Vlad?)  Nu am spus că a fost accidentat, am spus că a avut şi ceva probleme medicale la meciul trecut, plus că evoluţiile lui din ultima perioadă nu au fost foarte convingătoare şi am apelat la această soluţie (n.r. - cu Straton). (n.r. - dacă a fost şi dorinţa patronului să nu-l folosească pe portarul Vlad) Dacă s-a exprimat public, de ce mă mai întrebaţi pe mine? Nu vreau să comentez subiectul ăsta (n.r. - că respectă deciziile patronului)", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I

Au marcat Petrila ’69 şi Dumiter ’72 pentru Sepsi, respectiv Buziuc ’81 şi Tănase ‘90+2 pentru FCSB.

Clasament: 1. CFR Cluj - 48 de puncte, 2. FCSB - 45, 3. Sepsi – 37, 4. Universitatea Craiova – 37, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.