Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, că echipa lui a făcut cel mai bun meci în acest sezon, în victoria, scor 3-0, cu rivala la titlu, CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut o atitudine foarte bună, am fost agresivi, mult mai agresivi decât adversarul, i-am forţat să greşească şi să ne-am creat multe situaţii de poartă, scorul putea fi chiar mai mare. Mă bucură victoria şi evoluţia lor. Am avut momente bune şi în alte jocuri, dar ţinând cont că am jucat cu echipa de pe locul 2 se poate considera că am am avut cel mai bun joc (n.r. - din acest sezon) şi cea mai bună primă repriză, deşi nu am marcat în prima repriză. Una peste alta, cred eu că e o victorie meritată, victorie de moral pentru noi şi în urma căreia ne-am desprins un pic în clasament. Am mizat pe tinereţea jucătorilor, pe entuziasmul jucătorilor pe care trebuie să-l aibă şi pe dorinţa lor de a avea rezultate. Şi asta antrenăm în timpul săptămânii, încercăm să antrenăm această agresivitate, pe care să o aplicăm în joc. Cred că e binevenită pauza pentru unii dintre jucători, care nu sunt la loturile naţionale, pentru că a fost o încărcătură destul de mare în ultima vreme şi o presiune destul mare şi au şi ei un anumit timp de refacere. Mă bucură faptul că mai mulţi jucători sunt convocaţi la echipele naţionale, că până acum nu prea aveam aşa mulţi. Coman are sclipiri, poate oricând să decidă o situaţie, o fază, chiar un joc şi cred că poate fi o soluţie în momentul în care se va apela la el (n.r. - la naţională)", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa CFR Cluj, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Campioana a evoluat din minutul 40 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Arlauskis.

Golurile au fost marcate de Olaru '49, Tănase '62 şi Moruţan '78.

După această victorie, FCSB a acumulat 63 de puncte şi conduce în clasamentul Ligii I. CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 60 de puncte, lar CS Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 56 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.