La doi ani după ce a părăsit clubul Atletio Madrid pentru a se alătura Barcelonei, Griezmann ar putea reveni la campioana Spaniei, informează presa spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antoine Griezmann ar trebui să-şi facă bagajele în această vară, pentru ca Barca, eliberată de plata unui salariu foarte mare, să-i poată îndeplini cerinţele lui Lionel Messi, ca argentinianul să-şi prelungească înţelegerea.

Astfel, francezul se îndreaptă spre o întoarcere la Atletico Madrid, la doar doi ani după ce i-a părăsit pe "colchoneros" cu direcţia Catalonia.

Potrivit cotidianului Sport, Griezmann ar fi dispus să accepte o diminuare a salariului său pentru a reveni în capitala Spaniei, la schimb cu Saul Niguez, dorit de Barcelona.

În vârstă de 30 de ani, Griezmann a jucat la Atletico între 2014 şi 2019, după ce a evoluat la Real Sociedad. Pentru Barcelona, internaţionalul francez a jucat 99 de meciuri şi a marcat 35 de goluri. El mai are contract cu gruparea catalană până în 30 iunie 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.