Fundaşul croat al echipei Dinamo Bucureşti, Ante Puljici, a declarat, miercuri seară, după calificarea în finala Cupei României, că pentru formaţia sa este important că se va lupta pentru un trofeu în finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o seară frumoasă. Mulţumim lui Dumnezeu că am reuşit să ne calificăm. E important că pe finalul sezonului ne luptăm pentru un trofeu. E cel mai mare derbi din România şi ne-am dorit un rezultat bun împotriva Stelei. Nu m-am aşteptat să marchez. Urc des la fazele fixe şi dacă am oportunitatea, încec să înscriu. Mingea a ajuns la mine şi am reuşit să marchez. Înseamnă mult pentru noi şi pentru fanii noştri acest rezultat. Oriunde am jucat, am luptat pentru ceva. Iată că am şanse şi în acest an să lupt pentru un trofeu", a spus Puljici la Digi Sport.

Ante Puljici a afirmat că nu ştie dacă va mai rămâne la Dinamo şi în sezonul viitor. "Nu pot să comentez, trebuie să vorbesc cu şeful de aici de la Dinamo. Nu e numai decizia mea, ci şi a lui Dinamo. Rednic a arătat aici că e un antrenor mare. Întregul vestiar îl respectă foarte mult", a precizat Puljici.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, pe Arena Naţională, scor 2-2 (0-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În partida tur, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, scorul a fost egal, 0-0, iar Dinamo a obţinut calificarea datorită numărului de goluri mai mare înscrise în deplasare.

Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Enache '17 şi Chipciu '52, în timp ce pentru Dinamo au înscris Ekeng '51 şi Puljici '75.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.