Premier League va fi următorul campionat al lui Radu Drăguşin, relatează agenţia ANSA, precizând că românul a ales să îmbrace tricoul clubului londonez Tottenham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o noapte de reflecţie, jucătorul a optat pentru campionatul englez, scrie ANSA. Fotbalistul nu şi-a ascuns niciodată admiraţia pentru Premier League. Se încheie astfel o negociere rapidă pentru jucătorul care se afla în atenţia mai multor cluburi, printre care Newcastle, Napoli, AC Milan şi Bayern.

Drăguşin, după ce marţi a participat la antrenament la Genoa, îşi va lua rămas bun de la coechipierii săi şi va pleca cu un zbor privat spre Londra, unde va fi supus unor examene medicale în cursul zilei de astăzi.

Fotbalistul părăseşte Genoa după 62 de meciuri în Serie A, Serie B şi Coppa Italia.

Clubul italian va primi 25 de milioane de euro plus 5 milioane de euro bonusuri şi, probabil, împrumutul până în iunie al extremei drepte Djed Spence.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.