Tehnicianul echipei FC Viitorul, Cătălin Anghel, a declarat joi seară, după calificarea în finala barajului pentru Conference League, că aceasta este “o oportunitate nesperată”, de care formaţia sa trebuie să profite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşa cum am anticipat, a ieşit un joc disputat, un joc cu cinci goluri. A şi plăcut ochiului, au fost faze de poartă de ambele părţi. Cred că în seara asta am fost mai inspiraţi, am avut continuitate în acţiuni, iar echipa s-a exprimat aşa cum ne dorim. O să facem în aşa fel încât să alcătuim o echipă care să poată să fie şi proaspătă în măsura posibilităţilor. Mergem la Sepsi să ne calificăm. Aşa cum am discutat şi cu băieţii, ni s-a oferit o oportunitate nesperată şi trebuie să luăm partea pozitivă şi să facem totul pentru a ne califica. Au fost meciuri foarte apropiate şi deocamdată ne concentrăm la ce avem de făcut mai departe”, a spus Anghel, potrivit Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, la Buzău, cu scorul de 3-2, echipa Chindia Târgovişte, în semifinalele barajului din Liga 1 pentru Conference League, meci la care a revenit de la 0-1.

Au marcat: Daniel Popa ‘6, Vadim Raţă ‘64 / Andrei Artean ’38, Ely Fernandes ’49, Juvhel Tsoumou ‘86

FC Viitorul va juca, duminică, la Sfântu Gheorghe, pentru un loc în Conference League cu Sepsi, locul 4 în play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.