Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, sâmbătă seară, după ce Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României, că atât craiovenii cât şi CFR Cluj au fost lipsite de ritm şi de vlagă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Prima repriză a fost una în care Craiova a avut parcă iniţiativă, iar în repriza a doua CFR a fost mai activă. Mă aşteptam să fie mai multă vlagă în teren, mai mult entuziasm şi mai multă dorinţă. CFR-ul până la urmă a început jocul cu cinci jucători noi în teren faţă de meciul trecut. Ambele ecihpe au fost lipsite de ritm şi parcă de vlagă”, a spus Iordănescu.

CS Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici. Au ratat: Păun, Omrani (a apărat Pigliacelli de fiecare dată).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.