Fanii echipei Angers au dorit un spectacol deosebit la meciul cu AS Moncao, de sâmbătă, cu ocazia centenarului clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În afara bannerelor aniversare, a steagurilor, suporterii au dorit şi culoare în coregrafia lor. Astfel că, pentru a putea utiliza torţe, ei s-a adresat Prefecturii Maine-et-Loire, poliţiei, pompierilor şi Ligii Profesioniste Franceze (LFP). Autorităţile au aprobat cererea fanilor, la fel LFP, care a creat însă un precedent dându-şi acordul pentru folosirea torţelor pe stadion, care în mod normal sunt interzise de regulament.

 

Din nefericire, echipa lor favorită nu a putut să le aducă suporterilor victoria, Angers obţinând doar un rezultat de egalitate cu Monaco, scor 0-0.

Angers ocupă locul 11, cu 25 de puncte, după acest rezultat înregistrat în etapa a XVIII-a, iar formaţia din Principat este pe 9, cu acelaşi număr de puncte, din 17 partide. Lider este PSG, cu 19 puncte, din 16 întâlniri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.