Tenismanul Andy Murray, portdrapelul Marii Britanii la Jocurile Olimpice, a fost protagonistul unor momente amuzante la şedinţa foto a delegaţiei britanice la Rio, la care s-a aflat alături de prinţesa Anne. Familia regală a reacţionat cu umor, scriind pe Twitter că este sigură că Murray este mai îndemânatic cu racheta de tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem siguri că Andy Murray este mai îndemânatic cu racheta decât cu drapelul", este mesajul de pe contul de twitter The Royal Family, pe care este ataşat şi filmuleţul cu momentul.

Murray pare stânjenit şi derutat atunci când fotograful îi spune cum să ţină steagul, în unele momente drapelul ajungând chiar să o acopere pe prinţesa Anne a Marii Britanii. Participanţii la şedinţa foto s-au amuzat de neîndemânarea lui Murray.

 

 

Andy Murray, campion olimpic în 2012 şi câştigător în acest an la Wimbledon, este primul tenisman britanic care va fi portdrapel la Jocurile Olimpice.

Scoţianul a fost preferat în detrimentul pugilistei Nicola Adams, a canotoarei Katherine Grainger şi a ciclstului Bradley Wiggins.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 02.00, pe stadionul Maracana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.