Tenismanul britanic Andy Murray a anunţat că a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la şoldul drept, luni, la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am acum un şold de metal. Mă simt puţin slăbit, dar sper că asta va fi finalul durerii mele", a scris Murray pe Instagram.

La Australian Open, Murray a declarat că acesta ar putea fi ultimul său turneu. El a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne. La început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav” şi apoi i-a venit să plângă, astfel că a ieşit din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut şi a făcut să nu mai aibă bucuria dinainte de a se antrena şi a participa la competiţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.