Antrenorul Vergil Andronache a remarcat la FCSB o schimbare a atitudinii jucătorilor, în ciuda înfrângerii suferite cu Astra Giurgiu, în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că s-a schimbat atitudinea, acesta este cel mai important lucru. Băieţii şi-au dorit victoria, dar au fost nişte greşeli personale şi cam asta a fost istoria. Fiecare om este supus greşelii, i se poate întâmpla oricui, suntem alături de ei, îi susţinem. Nimeni nu îşi doreşte astfel de greşeli, dar au fost meciuri de Europa League, s-a jucat mereu, la patru zile, la trei zile, nu este uşor. Un factor important a fost şi drumul, sunt mii de kilometri parcurşi, nimeni nu se gândeşte la lucrul ăsta. Lumea aşteaptă multe lucruri de la noi numai că de data aceasta băieţii au arătat atitudine şi asta contează cel mai mult. Felcitări Astrei pentru victorie! Lucrurile astea li se puteau întâmpla şi lor. Din păcate, ni s-au întâmplat nouă. Lucrurile trebuie să stea altfel (n.r. - cu Mlada), este o altă competiţie, sunt băieţi maturi, se motivează altfel, nu cred că are nicio legătură cu ce s-a întâmplat acum. Uităm totul. Eu asta le-am şi spus la pauză, vorbim de fiecare dată despre ceva urma. Meciul acesta a trecut, sperăm că la meciul din Europa League vom fi în regulă. Nu contează atât de mult cine vine (n.r. - antrenor), tot jucătorii sunt cei mai importanţi, este bine că lucruile s-au schimbat din punct de vedere al atitudinii şi eu cred că oricine vine va veni cu un suflu nou, băieţii au caracter şi atunci lucrurile vor arăta bine. Am considerat că trebuie să menajăm o parte din jucători. Cei care au apărut au avut continuitate şi nu cred că a fost o problemă pentru ei să joace azi. Din contră, repet obsesiv, eu cred că au avut atitudine", a spus el.

FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I.

Au marcat: V. Gheorghe '20, Albec '75 / Oaidă '28.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.