Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat, duminică seară, că formaţia sa nu a avut noroc la meciul cu FCSB, scor 0-0, la care a ratat un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Eu am obţinut penaltiul şi Cicâldău este primul care şutează de la 11 metri. N-am avut noorc astăzi, am ratat şi penalti. Nu am fost într-o zi norocoasă, trebuie să mergem înainte. Ne gândim acum la meciul cu CFR. Mai este o finală cu cei de la CFR, sperăm să câştigăm”, a spus Ivan.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I. În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.