Jucătorul formaţiei AFC Hermannstadt, Andrei Hergheligiu, a declarat, duminică seară, că echipa sa nu a lăsat o impresie urâtă în meciul cu CS Universitatea Craiova, subliniind că şi-ar fi dorit foarte mult să câştige Cupa României, mai ales că a jucat la gruparea craioveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am venit să jucăm, să câştigăm Cupa, cred că nu am lăsat o impresie urâtă. Craiova a jucat un fotbal frumos anul ăsta şi îi felicit. Mi-am dorit să luăm Cupa, mai ales Craiovei, dar le doresc succes în continuare. Îi batem în Liga I", a spus Hergheligiu la Digisport.

Răzvan Dâlbea a apreciat că la meciul cu CS Universitatea Craiova diferenţa s-a făcut şi de valoarea individuală. "La acest nivel orice greşeaşă e taxată. Diferenţa s-a făcut şi de valorea individuală. Publicul nu ne-a afectat, aveam doar de câştigat din acest meci. Privim cu optimism viitorul, în Liga I. Totul este în regulă, salariile vin la timp şi abia aşteptăm să jucăm în Liga I", a spus Dâlbea.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.