Atacantul Andrei Cristea a declarat, vineri seară, că CSM Poli Iaşi a reuşit un joc foarte bun cu CFR Cluj, o echipă "în adevăratul sens al cuvântul şi care are cel mai bun antrenor din România".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cât voi fi la echipa asta, Iaşiul va avea demnitate şi va juca fiecare meci pe teren. CFR este o echipă în adevăratul sens al cuvântul şi are cel mai bun antrenor din România. La final, Dan Petrescu mi-a spus să jucăm la fel cu toate echipele. Îi garantez că aşa vom face", a declarat Cristea la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iaşi, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+3. În minutul 86, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a fost trimis în tribune pentru proteste.

Pentru CFR au marcat Ţucudean (10) şi Omrani (90+3), în timp ce pentru CSM Poli Iaşi a înscris A. Cristea (84 - penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.